USE CASE SENTOP

U

SENTOP je rodinná firma sídliaca na Orave, ktorá už od roku 2017 vyrába unikátne závesné drevené hodiny, dekorácie a doplnky a predáva ich na niekoľkých eshopoch.

Pred pár rokmi sa rozhodli expandovať do zahraničia a ako najvhodnejšie predajné kanály zvolili online trhoviská Etsy, Mall a Kaufland. Predaj sa im aj vďaka napojeniu na marketplaces podarilo zdvihnúť o niekoľko desiatok %.

VÝZVA

Zásadnou výzvou pre Sentop bola správa objednávok. Vo firme, ktorá je výrobcom bol už jasne zaužívaný systém odbavovania objednávok, na ktorí boli všetci zamestnanci zvyknutí a nechceli ho meniť. Nakoľko ale objednávky postupne pribúdali aj vďaka predaju na marketplaces, klientka si uvedomila, že budú potrebovať pokročilejší nástroj na spravovanie objednávok ako je Excel, v ktorom si zaznamenávali objednávky, poznámky a zmeny stavov.

S klientkou sme na niekoľkých online konzultáciách prešli a navrhli, ako by objednávky zo všetkých predajných kanálov mohli odbavovať cez BaseLinker a zjednotili tak kompletne správu objednávok.

V BaseLinker nastavili rôzne automatikcé akcie, ktoré im urýchľujú a zjednodušujú postupy.

Rozhodnutie opustiť náš dlhoročne zaužívaný systém a začať používať BaseLinker bolo jednoznačne jedno z najlepších rozhodnutí aké sme v rámci našej firmy spravili a posunulo nás to na ďalšiu úroveň.

Informácie o všetkých objednávkach zo všetkých internetových obchodov máme teraz v reálnom čase na jednom mieste a všetci kolegovia majú okamžitý prístup k dôležitým informáciám a teda sa zvýšila sa aj produktivita a zlepšila sa organizácia práce. Nástroj BaseLinker zlepšil aj komunikáciu medzi nami kolegami, čo nám umožňuje pracovať viac ako tím. 

V neposlednom rade musím vyzdvihnúť „automatické akcie“, ktoré urobia množstvo práce za vás. Odosielanie automatických e-mailov, nastavenie vopred určených hodnôt na základe zvolených parametrov, generovanie štítkov, tlač dokumentov, zmeny stavov objednávok a mnoho iného. Všetko si nastavíte tak, aby to robil systém za vás a teda Vám ostane množstvo času, ktorý môžete využiť na zmysluplnejšie úkony, ktoré vás budú posúvať vpred.

NAPOJENIE NA MARKETPLACES

Firma Sentop predáva cez niekoľko marketplaces a ich prepojením cez BaseLinker získala jednotnú správu produktov na jednom mieste.

“Tým, že máme niekoľko e-shopov v rámci Slovenska, Česka a Európy + predávame na rôznych Marketplaces cez, ktoré posielame výrobky do takmer celého sveta – bolo čoraz náročnejšie sa orientovať v každom predajnom portáli individuálne a všetko manuálne spracúvať. Okrem neprehľadnosti to zaberalo množstvo času, ktorý teraz investujeme do omnoho dôležitejších vecí, na ktoré sme predtým čas nemali. Informácie o všetkých objednávkach zo všetkých internetových obchodov máme teraz v reálnom čase na jednom mieste a všetci kolegovia majú okamžitý prístup k dôležitým informáciám a teda sa zvýšila sa aj produktivita a zlepšila sa organizácia práce. “

NAPOJENIE DOPRAVCOV

Firma Sentop využíva prepravu cez niekoľkých dopravcov, ktorý doručujú ich produkty do celej Európy. Vďaka BaseLinkeru dokáže všetkých dopravcov integrovať do jedného systému a zároveň automaticky priradiť adekvátneho dopravcu ku každej objednávke, vytvoriť štítok a sledovacie číslo odoslať naspäť do odpovedajúceho predajného kanálu.

ZÁKAZNÍCKA PODPORA

A na záver to najdôležitejšie – zákaznícka podpora zo strany BaseLinkeru smerom k nám. Bez nich by sme množstvo vecí nedokázali vyriešiť , neposunuli by sme sa ďalej a neboli by sme tam, kde sme teraz. Vždy nám ochotne pomohli so všetkými fázami procesu – s tými náročnejšími aj s tými banálnejšími. Každopádne nejde len o technické informácie a ich odbornosť v rámci BaseLinkeru, ale obdivuhodná je ich ochota, ľudskosť, trpezlivosť a prístup.”

ZÁVER

“Celkovo musím povedať, že nástroj BaseLinker priniesol do našej firmy obrovské pozitívne zmeny. S jeho pomocou sme sa ako tím stali efektívnejším, produktívnejším a lepšie zorganizovaným. Odporúčam ho všetkým podnikateľom, ktorí hľadajú spôsob, ako zlepšiť riadenie a dosiahnuť rast vo svojom podnikaní. “

O autorovi

BaseLinker.com

BaseLinker je platforma vytvořená pro integraci oblíbených marketplaces, online obchodů, přepravců a užitečných e-commerce nástrojů v jednom uživatelsky přívětivém panelu. Zkuste hromadné listování, správu objednávek a automatizaci funkcí pro ušetření času a nákladů. BaseLinker automaticky změní stavy objednávek, pošle zprávy zákazníkovi, vystaví faktury, vytvoří přepravní lístky a vytiskne dokumenty. Vyzkoušejte všechny integrace a funkce na 14 dní zdarma.

Přidat komentář

Doba zveřejnění

Kategorie

Tagy